...een moment geduld...

Verzekeringsmaatschappijen doen een beroep op ons particulier recherchebureau bij een (vermoeden van) diefstal van een auto, motor of ander een voer- of werktuig. De specialisten van Fidron werken efficiënt, veilig, discreet en oplossingsgericht. Vanzelfsprekend gaat onze dienstverlening veel verder. Naast diefstalonderzoek volgen we onder andere track & trace op en verrichten we onderzoek op het gebied van fraude. Omdat snel handelen in vrijwel alle gevallen meerwaarde biedt, zijn we 24/7 bereikbaar.

Direct contact

Vragen of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem contact met ons op middels de onderstaande gegevens.

Schadeclaim diefstal

Regelmatig krijgen verzekeringsmaatschappijen te maken met schadeclaims vanwege de diefstal van auto, motor of ander voertuig. Ditzelfde geldt voor werktuigen en ander materiaal. Met het oog op het terugvinden van het gestolen object wordt een beroep gedaan op de expertise van onze onderzoek specialisten. Naast de wens dat het gestolen object wordt teruggevonden, hebben verzekeraars ook vaak de behoefte aan inzicht in de omstandigheden voorafgaand aan, ten tijde van en vlak na de diefstal. De onderzoekers van Fidron zijn erin gespecialiseerd om deze omstandigheden door middel van een uitgebreid onderzoek in kaart te brengen.

Uitgebreide rapportage

Na afronding van onze onderzoeken ontvangen verzekeringsmaatschappijen altijd een uitgebreid rapport, eventueel met een ondertekende verklaring van de berijder en de ingenomen goederen en documenten. Verzekeraars kunnen hun dossiers bovendien volgen via ons transparante en uitgebreide online informatiesysteem.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

    Naam*
    E-mailadres*
    Telefoonnummer
    Korte toelichting*