...een moment geduld...

De onderzoek specialisten van Fidron worden met enige regelmaat ingeschakeld bij vermoedens van faillissementsfraude. Bij een faillissement kan het voorkomen dat goederen aan de boedel worden onttrokken. Met name bij rijdende en rollende goederen bestaat dan de wens de locatie daarvan te achterhalen en de betreffende goederen in beslag te nemen. Het opsporen van eigendommen of onderpanden is ons dagelijks werk. We zijn daarvoor 24/7 bereikbaar.

Direct contact

Vragen of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem contact met ons op middels de onderstaande gegevens.

Opsporen van eigendommen of onderpanden

Of het nu gaat om auto’s, motoren, fietsen, materieel of andere onderpanden, bij Fidron zetten wij ons in om de locatie van deze goederen te achterhalen en waar mogelijk veilig te stellen. Na opdrachtverstrekking gaan wij direct voor u aan de slag. Dit betekent dat onze gespecialiseerde deskresearch professionals starten met een deskresearch. Waar nodig combineren wij dit met een uitgebreid onderzoek door onderzoek specialisten. Al onze inspanningen zijn gericht op het traceren en innemen van de aan de inboedel onttrokken goederen. Onze jarenlange ervaring, betrokkenheid en sterke overtuigingskracht vormen de sleutel tot ons succes.

Online dossiers

Wij houden de curatoren vanzelfsprekend altijd nauwkeurig op de hoogte van de stand van zaken in hun dossiers. Dat doen wij via ons online informatiesysteem. We ronden ieder dossier af met een uitgebreide rapportage.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

    Naam*

    E-mailadres*

    Telefoonnummer

    Korte toelichting*