...een moment geduld...
Verniste of gestolen auto opsporen

Bij diefstal van voertuigen of werktuigen onderzoeken de onderzoekspecialisten van Fidron de omstandigheden voorafgaand aan, ten tijde van en vlak na de diefstal. We brengen daarmee de toedracht van de diefstal zo nauwkeurig mogelijk in kaart en achterhalen of mogelijk sprake is van verwijtbaar handelen door de verzekeringnemer of lessee.

Direct contact

Vragen of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem contact met ons op middels de onderstaande gegevens.

Diefstalonderzoek door ervaren specialisten

Bij een diefstalonderzoek is de inzet in de eerste plaats het achterhalen van de locatie van het gestolen object. Tevens brengen we de toedracht van de diefstal in kaart. Onze onderzoekspecialisten beschikken daarvoor over de noodzakelijke kennis en ervaring. Na het uitvoeren van deskresearch en de controle of het gestolen object als zodanig staat gesignaleerd, brengen de onderzoekers van Fidron een bezoek aan de berijder van het gestolen object en bezoeken zij de plaats van het delict om de omstandigheden in kaart te brengen. Het diefstalonderzoek bestaat verder onder andere uit het houden van een interview met de verzekerde en/of lessee. Verder doen onze onderzoekers een buurtonderzoek en nemen zij getuigenverklaringen af. De relevante gegevens over het gestolen object verspreiden we binnen het netwerk van Fidron om de opsporing te bespoedigen.

Uitgebreide rapportage diestalonderzoek

Fidron gaat voor u op zoek naar de ware toedracht van de diefstal van uw voertuig of werktuig en levert hierbij de nodige bewijzen. Na afronding van een onderzoek ontvangt u een uitgebreid rapport met een ondertekende verklaring van de berijder en de ingenomen goederen en documenten.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

    Naam*
    E-mailadres*
    Telefoonnummer
    Korte toelichting*