...een moment geduld...
Bergingsbedrijf hooikammer
Fidron is onderdeel van de Hooikammer Groep Samen doelgericht op weg naar morgen

Van een regionaal bergingsbedrijf groeide Hooikammer Groep door de jaren heen uit tot een toonaangevende speler binnen de mobiliteitsbranche. Met meer dan 35 man personeel, een zeer breed aanbod aan diensten en een indrukwekkend wagenpark is het een grote organisatie geworden. In 2010 werd Fidron toegevoegd aan de Hooikammer Groep. Fidron is een zelfstandig opererend bedrijf die inbeslagname van voertuigen organiseert. Ondanks de groei van het bedrijf is het altijd een familiebedrijf gebleven, waar de lijnen kort zijn, de benadering persoonlijk en de koffie voor iedereen klaarstaat.

Direct contact

Vragen of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem contact met ons op middels de onderstaande gegevens.

Fleetservices: een efficiënt mobiliteitsproces

We begrijpen bij Hooikammer als geen ander dat snelheid geboden is in de processen die met fleetservice te maken hebben en kunnen tevens ook maatwerk leveren. Steeds vaker willen leasemaatschappijen en fleetowners hun voertuigen zo min mogelijk verplaatsten tijdens het inname en het remarketing proces. Dit in het kader van maatschappelijk ondernemen en om efficiënt het mobiliteitsproces te kunnen beheren.

Met de snelle opkomst van private lease en short lease heeft u als organisatie steeds meer te maken met berijderswisselingen, welke in goede banen geleidt dienen te worden en is snelheid geboden. Hooikammer beheerst dit mobiliteitsproces door onze jarenlange ervaring en maken ook gebruik van een aantal werkzaamheden van onze partners om ook het verkoopproces uiteindelijk ook financieel goed af te sluiten.

Auto- en Vrachtwagenberging

Hooikammer Groep is een veelzijdig specialist op de weg. We beschikken daarvoor over een uitgebreide vloot hulpverleningsvoertuigen en zo’n sterk netwerk dat we 24/7 de juiste hulp kunnen verlenen. Die hulp loopt uiteen van truck- en bus berging en pechhulpverlening in het noorden van Nederland tot de berging van personenauto’s, motoren, bestelwagens, vrachtwagens en bijzondere voertuigen door heel Europa. In de regio Overijssel, Drenthe en Friesland verzorgen wij daarnaast de berging voor (inter)nationale alarmcentrales, politie en Rijkswaterstaat.

Hooikammer Autotransport

Heel simpel gezegd onder de noemer auto transport transporteren wij alles op wielen: van motoren en sportwagens tot tractoren en vrachtwagens. Wij doen dit in opdracht van particulieren, dealers leasemaatschappijen, verzekeraars, verhuurbedrijven, garagebedrijven en handelaren. Ook Fidron maakt gebruik van autotransport als een voertuig moet worden opgehaald of bij inbeslagnames.  Onze service stopt niet bij de landsgrens: ook voor internationaal Autotransport ben je bij ons op het juiste adres.

 

Hooikammer Calamiteiten Support

Hooikammer Calamiteiten Support schiet te hulp bij allerlei soorten calamiteiten en incidenten op en rondom de weg. Van een gevaarlijke olievlek op de weg tot het beredderen van milieu-incidenten: onze specialisten staan voor u klaar. Omdat spoed vaak geboden is bij calamiteiten, zijn wij 24/7 bereikbaar en kunnen we snel ter plaatse zijn om de situatie op te lossen en ergere problemen te voorkomen.

Onderzoek en Recovery

Fidron is een particulier recherchebureau en onderdeel van de Hooikammer Groep. Wij zijn gespecialiseerd in onderzoek en recovery en hoofdzakelijk actief binnen de automotive branche. Dit betekent dat we voor financierings-, lease-, verhuur- en verzekeringsmaatschappijen voertuigen, werktuigen, materieel en andere onderpanden opsporen, innemen en veiligstellen. Daarnaast verrichten we onderzoek op het gebied van fraude, diefstal en incasso. We zijn actief in heel Nederland en werken waar nodig ook grensoverschrijdend.
Als particulier recherchebureau beschikken wij over professionele vakkennis en gedegen ervaring op het gebied van onderzoek en recovery. Daarnaast hebben we een sterk netwerk, zowel in binnen- als buitenland. We hebben tientallen jaren ervaring met het opsporen van voertuigcriminaliteit, het opsporen van (gestolen) auto’s en het repatriëren van gestolen voertuigen en werktuigen.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

    Naam*

    E-mailadres*

    Telefoonnummer

    Korte toelichting*