...een moment geduld...

De (financiƫle) schade van fraude, oplichting of valsheid in geschrifte kan fors oplopen. Bovendien bestaat het risico van reputatieschade. Om die reden is het raadzaam om snel te handelen zodra u vermoedt dat er sprake is van fraude, oplichting of valsheid in geschrifte. Als particulier recherchebureau beschikken wij over alle kennis en kunde om een fraudeonderzoek binnen de automotive branche snel te starten. We streven ernaar tot in detail te achterhalen welke fraude wordt gepleegd en wie daarbij betrokken is.

Bij vermoeden van fraude, oplichting of valsheid in geschrifte kunnen de specialisten van Fidron uitvoerig onderzoek doen naar de feiten en omstandigheden. Het doel van dit onderzoek is zowel preventief als opsporingsgericht. Bovendien geeft u hiermee het duidelijke signaal af naar mogelijke fraudeur(s) dat u uw belangen nauwlettend beschermt.

Direct contact

Vragen of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem contact met ons op middels de onderstaande gegevens.

(Financiƫle) administraties, processen en gedragingen bij Fraudeonderzoek

Wat is hier exact aan de hand? Het is met die blik dat onze professionals naar uw vraagstuk kijken. Dat doen we op tal van manieren. Zo onderzoeken we relevante documenten, ontrafelen we vermogensconstructies en pluizen we administraties uit. Vervolgens analyseren en interpreteren onze specialisten deze gegevens. Waar nodig combineren we deze deskresearch met een uitgebreid onderzoek door onze ervaren onderzoekspecialisten. Zij kunnen onder andere adressen bezoeken, tipgevers achterhalen, getuigen spreken en mogelijke daders opsporen. Alle specialisten binnen ons particulier recherchebureau werken nauw samen om uw vraag zo snel en passend mogelijk te beantwoorden.

Uw belang voorop

Waar mogelijk en gewenst gaan we in gesprek met de contractpartij. Bij ons handelen staat uw belang altijd voorop. Indien wenselijk gaan we voor u over tot inname van uw voertuig(en), materieel of onderpand.

Onderzoeksverslag Fraudeonderzoek

We ronden een fraudeonderzoek standaard af met een uitgebreid onderzoeksverslag. Dit verslag kunt u gebruiken in een arbeidsrechtelijke of civielrechtelijke procedure, of als onderdeel van de aangifte bij een opsporingsinstantie.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

    Naam*
    E-mailadres*
    Telefoonnummer
    Korte toelichting*