...een moment geduld...
Verniste of gestolen auto opsporen

Het opsporen van eigendommen of onderpanden is ons dagelijks werk. Juist vanwege deze specialisatie weten tal van financierings-, lease- en verhuurmaatschappijen ons particulier recherchebureau te vinden. Of het nu gaat om auto’s, motoren, fietsen, materieel of andere onderpanden, bij Fidron gaan wij direct voor u aan de slag om uw economisch of juridisch eigendom terug te halen. Zo kunt u een beslagprocedure voorkomen.

Fidron is gespecialiseerd in onderzoek en recovery en hoofdzakelijk actief binnen de automotive branche. Heeft u te maken met een beëindigde leaseovereenkomst, achterstallige betalingen, vermoedens van fraude, verduistering of valsheid in geschrifte of wilt u om een andere reden uw eigendom opsporen en veiligstellen? Dan bent u bij ons op de juiste plek.

Direct contact

Vragen of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem contact met ons op middels de onderstaande gegevens.

Opsporen eigendom of onderpand

Zodra u een auto, ander voertuig of materieel wilt opsporen en veiligstellen, kunt u ons rechtstreeks benaderen met uw verzoek. Door uw opdracht snel uit handen te geven, bewaakt u de veiligheid van uw eigen medewerkers en benut u onze kennis en ervaring. Na opdrachtverstrekking gaan wij direct voor u aan de slag. Dit betekent dat onze gespecialiseerde deskresearch professionals starten met een gedreven en creatieve deskresearch eventueel in combinatie met uitgebreid onderzoek door onderzoek specialisten. Al onze inspanningen zijn gericht op het traceren en minnelijk innemen van uw eigendom/onderpand, inclusief de bijbehorende sleutels, documenten en toebehoren. Onze jarenlange ervaring, betrokkenheid, sterke overtuigingskracht en het hechte team vormen de sleutel tot ons succes. Omdat uw eigendom of onderpand ook buiten de landsgrenzen kan staan, zijn we actief binnen de Benelux en Europa en werken we waar nodig samen met de professionele partners van Fidron.

Veiligstellen en transporteren

Zodra de auto, motor, fiets of materieel door Fidron is ingenomen, stellen we deze direct veilig en dragen wij zorg voor transport naar het gewenste losadres voor de benodigde fleet-services. Hier bewijst de Hooikammer Groep haar meerwaarde, door desgewenst deze service voor u uit te voeren. Daarmee ontzorgen we u volledig.

Begeleiding bij juridische stappen

Vanzelfsprekend is het onze gezamenlijke doelstelling om het doen van aangifte bij de politie in verband met diefstal en/of verduistering te voorkomen. De praktijk leert dat dit in sommige gevallen helaas toch nodig is. In zo’n geval kan Fidron in overleg dit traject voor u verzorgen. Wij beschikken daarvoor over goede contacten met politie en justitie.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

    Naam*

    E-mailadres*

    Telefoonnummer

    Korte toelichting*