...een moment geduld...

Fidron is een particulier recherchebureau en hoofdzakelijk actief binnen de automotive branche. Financierings-, lease- en verhuurmaatschappijen schakelen ons in voor het opsporen, innemen en veiligstellen van voertuigen, werktuigen en ander materieel. Daarnaast volgen we track & trace op en verrichten we onderzoek op het gebied van fraude en diefstal. Ook kunnen we zorgdragen voor incasso, onder andere door middel van field collection (debiteurenbezoek en -onderzoek). We zijn hiervoor 24/7 bereikbaar. Nadat wij uw opdracht hebben ontvangen, gaan we direct aan de slag.

Direct contact

Vragen of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem contact met ons op middels de onderstaande gegevens.

Financierings-, lease- en verhuurmaatschappijen

Fidron kan op tal van terreinen iets betekenen voor financierings-, lease- en verhuurmaatschappijen. Blijven de maand-, lease- of huurtermijnen onbetaald? Bestaat er een vermoeden van fraude, oplichting of valsheid in geschrifte? Wordt uw eigendom na beëindiging van de overeenkomst niet ingeleverd? In alle voorkomende gevallen kunnen de specialisten van Fidron onderzoek doen naar de feiten en omstandigheden en waar nodig of wenselijk tot actie over gaan.

Field collection of debiteurenbezoek en -onderzoek

Iedere vraag en elke situatie is anders. Dat geldt ook voor de opdrachtgevers waarvoor wij werken. In geval van openstaande vorderingen is het mogelijk een beroep op ons particulier recherchebureau te doen voor field collection of debiteurenbezoek en -onderzoek. Dit betekent dat onze specialisten de debiteur er persoonlijk toe bewegen alsnog zijn betalingsverplichtingen na te komen. Mede door hun tact en overtuigingskracht zijn onze specialisten daarin zeer succesvol.

Opsporing en inname voertuig

Afhankelijk van de wens voor betaling óf voor opsporing en inname van het voertuig of werktuig bepaalt Fidron een plan van aanpak. Binnen de kaders die de wet- en regelgeving aan ons werk stellen, halen wij steevast alle opsporingsmethodieken uit de kast om voor onze opdrachtgevers het gewenste resultaat te bereiken. Daarvoor werken onze deskresearch professionals nauw samen met onze gediplomeerde onderzoekspecialisten. We ronden ieder dossier af met een rapportage. De financierings-, lease- en verhuurmaatschappijen waarmee we samenwerken, kunnen hun dossiers volgen via het transparante en uitgebreide online informatiesysteem van Fidron.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

    Naam*
    E-mailadres*
    Telefoonnummer
    Korte toelichting*