...een moment geduld...

Het zijn met name financierings-, lease- en verhuur- en verzekeringsmaatschappijen die te maken hebben met gestolen voertuigen, werktuigen of ander materieel. Het spreekt voor zich dat u deze onderpanden zo spoedig mogelijk wilt terugvinden. Om die reden werd al eerder aangifte gedaan bij de politie. Fidron gaat direct actief voor u aan de slag als er tips, signalen of andere indicaties zijn die mogelijk kunnen leiden tot het terugvinden van het gestolen goed. Recovery van gestolen of verduisterde voertuigen, materieel of onderpanden is één van de belangrijke diensten van ons particulier recherchebureau. Daarvoor zijn we binnen heel Europa actief.

Fidron heeft jarenlange opsporings ervaring. Mede daardoor beschikken wij internationaal over een sterk netwerk waarbinnen regelmatig tips of andere aanwijzingen opduiken aangaande gestolen of verduisterde auto’s, motoren of materieel. Daarbij onderhouden we goede contacten met politie en andere opsporingsdiensten. We zetten alles op alles om uw gestolen of verduisterde goed terug te vinden. We weten dat hoe sneller we voor u in actie komen, hoe groter de kans wordt dat we uw eigendom of onderpand daadwerkelijk terugvinden.

Direct contact

Vragen of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem contact met ons op middels de onderstaande gegevens.

Uw gestolen voertuig of eigendom veiligstellen

Meer dan eens worden verduisterde of gestolen voertuigen of werktuigen elders in het land of zelfs internationaal aangetroffen. Staan ze als vermist geregistreerd, dan worden ze in beslag genomen. In een dergelijke situatie kan het voertuig niet zomaar worden opgehaald. Hiervoor dient een speciaal traject te worden bewandeld. Fidron is hiermee bekend en kan het traject om uw eigendom veilig te stellen voor u verzorgen. Dit doen we altijd in nauw overleg met lokale autoriteiten. Vanzelfsprekend onderzoeken we daarbij eerst of het economisch verantwoord is om de kosten voor de recovery van uw eigendom of onderpand te maken.

Partners

Waar nodig of wenselijk schakelt Fidron partners in of zusterbedrijven binnen de Hooikammer Groep. We ronden iedere recovery opdracht af met een uitgebreide rapportage waarin al onze werkzaamheden van begin tot eind nauwkeurig staan omschreven.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

    Naam*
    E-mailadres*
    Telefoonnummer
    Korte toelichting*