...een moment geduld...

Met een track & trace systeem is het mogelijk een auto, motor, werktuig of ander materieel na diefstal te traceren en weer terug te halen. Als particulier recherchebureau is Fidron sterk in het direct opvolgen van het gestolen object. Zodra deze getraceerd is, zetten wij alles op alles om uw eigendom of onderpand veilig te stellen.

Direct contact

Vragen of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem contact met ons op middels de onderstaande gegevens.

Opvolgen Track & Trace Gestolen Auto

Bij diefstal van een object dat is voorzien van een volgsysteem (track & trace) gaan de onderzoekspecialisten van Fidron direct voor u aan de slag om de locatie van het object te achterhalen. Vanzelfsprekend is uw en onze veiligheid daarbij een belangrijke leidraad. Afhankelijk van de omstandigheden, kiezen we in nauw overleg met u voor een gepaste werkwijze. Meestal overleggen we daarbij ook met de (lokale) politie. Indien het maar enigszins mogelijk is, bezoeken wij de getraceerde locatie met als doel het vermiste object terug te bezorgen bij de rechtmatige eigenaar.

Vanzelfsprekend monitoren we het object, zodra het door ons is getraceerd. Zien we pogingen om het object te verplaatsen naar het buitenland, dan zijn al onze inspanningen erop gericht dit te voorkomen en het object tijdig veilig te stellen.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

    Naam*

    E-mailadres*

    Telefoonnummer

    Korte toelichting*