...een moment geduld...

Regelmatig nemen banken contact met ons op en dan met name de afdelingen Financial Restructuring & Recovery. Logisch, als particulier recherchebureau is Fidron gespecialiseerd in het opsporen, innemen en veiligstellen van voertuigen, werktuigen en ander materieel. Ook verrichten we onderzoek op het gebied van fraude en diefstal en zijn we sterk in field collection ofwel debiteurenbezoek en -onderzoek. We zijn 24/7 bereikbaar en gaan direct na uw opdracht voor u aan de slag.

Direct contact

Vragen of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem contact met ons op middels de onderstaande gegevens.

Fraude of Oplichting onderpand

De vraagstukken waarmee banken bij ons aankloppen variëren. Worden de maandelijkse verplichtingen niet nagekomen? Heeft u vermoedens van valsheid in geschrifte, fraude of oplichting? Wordt het onderpand na beëindiging van de overeenkomst niet ingeleverd? Dat zijn goede redenen om een beroep te doen op de onderzoek specialisten van Fidron. Afhankelijk van de wens voor betaling óf voor opsporing en inname van het betreffende object stellen we een professioneel plan van aanpak voor u op. We zijn bekend met de geldende wet- en regelgeving en zijn bereid om daarbinnen alle mogelijke contact- en opsporingsmethoden in te zetten. Zo zetten we alles op alles om het gewenste resultaat te bereiken.

Rapportages en online dossier

We hechten waarde aan een goede en transparante communicatie met onze opdrachtgevers. Dat betekent onder andere dat banken hun dossiers eenvoudig kunnen volgen via ons uitgebreide online informatiesysteem. Verder ronden we iedere opdracht af met een uitgebreide rapportage.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

    Naam*

    E-mailadres*

    Telefoonnummer

    Korte toelichting*