INLOGGEN OPDRACHTGEVER | DEBITEUR

Verkoop en restvordering

Omdat wij begrijpen dat er na terugvordering van uw object / eigendom nog een heel traject volgt, bestaat er binnen ons dienstenaanbod ook de mogelijkheid om u als opdrachtgever te ondersteunen bij de verdere afhandeling van een dossier.

Verkopen van het object:

Na het veiligstellen van een object moet deze in veel gevallen verkocht worden. Om u als opdrachtgever hierin te kunnen ontzorgen kan Fidron dit traject voor u begeleiden.

Fidron werkt op het gebied van remarketing al jarenlang samen met Hooikammer Automotive. Zij zijn gespecialiseerd in het opslaan, reinigen, taxeren en verkopen van in beslag genomen objecten. Hooikammer Automotive werkt voor de verkoop van de objecten o.a. samen met AUTOproff Nederland B.V.  AUTOproff is een onafhankelijk handelsplatform waarop de in beslag genomen objecten internationaal kunnen worden aangeboden en verkocht.

Incasseren van restvordering.

Na de uiteindelijke verkoop van het gefinancierde object / eigendom blijft er in veel gevallen een restvordering over. De incassoafdeling van Fidron adviseert en ondersteunt u graag bij het incasseren van deze gelden.

Meer informatie over het verkopen van in beslag genomen objecten of incasso diensten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.