INLOGGEN OPDRACHTGEVER | DEBITEUR 
INLOGGENOPDRACHTGEVER|DEBITEUR

Verkoop en restvordering

Omdat wij begrijpen dat er na terugvordering van uw object / eigendom nog een heel traject volgt, bestaat er binnen ons dienstenaanbod ook de mogelijkheid om u als opdrachtgever te ondersteunen bij de verdere afhandeling van een dossier.

Verkopen van het object:

Na het veiligstellen van een object moet deze in veel gevallen verkocht worden. Om u als opdrachtgever hierin te kunnen ontzorgen kan Fidron dit traject voor u begeleiden.

Fidron werkt op het gebied van remarketing samen met Hooikammer Automotive. Zij zijn gespecialiseerd in het opslaan, reinigen, taxeren en verkopen van in beslag genomen objecten.

Hooikammer Automotive heeft voor dit traject een platform laten ontwikkelen waarbij u als voertuig eigenaar altijd realtime inzicht heeft in de status van uw objecten. Dit platform is gekoppeld aan een veiling platform waarop de objecten aan een uitgebreide kopers groep (1500 actieve handelsrelaties) kunnen worden aangeboden. Zo wordt het object op een transparante en onafhankelijke manier geveild.

Incasseren van restvordering.

Na de uiteindelijke verkoop van het gefinancierde object / eigendom blijft er in veel gevallen een restvordering over. De incassoafdeling van Fidron adviseert en ondersteunt u graag bij het incasseren van deze gelden.

Meer informatie over het verkopen van in beslag genomen objecten of incasso diensten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Chat openen